KEZDJE EL BEÍRNI A KERESETT KIFEJEZÉST

Munkahelyek takarítása: közös területek, konyhák, mosdók, irodák, tárgyalók, raktárak, bárhol, ahol Ön és munkatársai dolgoznak

Az munkahelyek, irodák takarítását kérésére munkaidőn kívül, az esti és a hajnali órákban, valamint hétvégeken végezzük.
Az irodaház takarítása során az alábbi feladatokat mindenképpen elvégezzük: portalanítás, porszívózás, padlótisztítás, konyhák, tárgyalók, mellékhelyiségek, közös részek kitakarítása, papírkosarak, szemetesek kiürítése. Igény szerint a szappant, kéztörlőpapírt is beszerezzük és feltöltjük a tartóhelyeket.

Kérjen Tőlünk ajánlatot

Levesszük a válláról a takarítás szervezésének terhét!

Lehetőleg mindig ugyanazok az emberek mennek Önhöz, ezért ismerik a helyi kívánalmakat, azt, hogy Ön mit és hogyan szeret, vagy éppen mi az, amihez semmi szín alatt nem nyúlhatnak hozzá. A korrekt együttműködésre és a bizalomra helyezzük a hangsúlyt. Ön szolgáltatásunkból csak egy dolgot érzékel: makulátlan, illatos, higiénikus tisztaságot nap mint nap!

Célunk, hogy Ön mindig jó érzéssel lépjen be az ajtón, hogy itt tisztaság és rend van, végre megtalálta azokat, akiknek az Ön kényelme a legfontosabb.