KEZDJE EL BEÍRNI A KERESETT KIFEJEZÉST

Rólunk

Takarító cégünk tisztán magyar tulajdonú, számos nagyberuházáson is bizonyított, megbízható és transzparens vállalkozás. Célunk az, hogy a legkényesebb ízlést is kielégítően takarítsunk.

Cégünk 2009-ben családi vállalkozásként alakult és mára mind a napi takarítási piacon, mind az építőiparban számon tartják, mint az igényes, rugalmasságot megkövetelő profi nagyvállalatok megbízható partnerét.
Kérjen Tőlünk ajánlatot

Elsősorban irodákban, éttermekben és egészségügyi intézmények takarításában szereztünk komoly tapasztalatot. Ügyfeleink között állami cégektől építőipari óriásokon és igényes multinacionális cégcsoportokon át egészen a dinamikusan fejlődő kisvállalkozásokig minden szegmensből található elégedett partner.

Megrendelőink leginkább áldozatkész rugalmasságunkat tartják értéknek, hiszen nekünk mindennél fontosabb, hogy Ön elégedett legyen. Hiszünk a költséghatékony megoldásokban, de nem kívánunk kerülő utakon járni irreális árak elérése érdekében, ugyanis hisszük, hogy a túl olcsó lenne Önnek középtávon a legdrágább! Számunkra minden partner érték!